spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συνελήφθη 77χρονος για εκβιασμό στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.03.16

policeΈνας 77χρονος συνελήφθη, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στην Ηλιούπολη Αττικής, για τον εκβιασμό ενός εμπόρου ελαιόλαδου από την περιοχή της Οιχαλίας.
Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος συνταξιούχος, ζητούσε από τον έμπορο 1.500 ευρώ επειδή, όπως ισχυρίζεται έφαγε το λάδι του συγκεκριμένου εμπόρου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ηλιούπολης και λόγω του ότι ήταν νοθευμένο, τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Στη συνέχεια οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην Αθήνα όπου και πήγε ο Μεσσήνιος για να συναντήσει τον 77χρονο πρώην έμπορο. Σε αυτήν την συνάντηση ο συνταξιούχος επανέλαβε την ίδια ιστορία, λέγοντας πως λόγω του νοθευμένου λαδιού νοσηλεύεται συχνά στο νοσοκομείο, και απείλησε τον έμπορο ότι θα τον καταγγείλει στα κανάλια και θα "τραβήξει" την υπόθεση στα δικαστήρια αν δεν του δώσει τα χρήματα.

Ο έμπορος απο την Μεσσηνία μετά απο διαπραγματεύσεις δέχτηκε να του δώσει 250 ευρώ προφασίστηκε όμως οτι δεν έχει τα χρήματα εκείνη τη στιγμή και θα πρέπει να τα μαζέψει πρώτα. Έπειτα πήγε στην Ασφάλεια Καλαμάτας και κατήγγειλε το περιστατικό. Η Ασφάλεια κινούμενη γρήγορα συμβούλεψε τον έμπορο να επικοινωνήσει ξανά με τον Αθηναίο ο οποίος του είπε οτι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και γι'αυτό πρέπει να το δώσει γρήγορα τα χρήματα.

Ο Μεσσήνιος σύμφωνα με συμβουλές της αστυνομίας έκλεισε ραντεβού μαζί του σε μια πλατεία της Ηλιούπολης, για να του δώσει τα χρήματα τα οποία ήταν προσημειωμένα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας φυσικά τον συνόδευσαν και παρακολουθούσαν κρυμμένοι. Ο έμπορος πλησίασε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο Αθηναίος, και όπως τον είχαν καθοδηγήσει να κάνει οι αστυνομικοί, μίλησε μαζί του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Του έδωσε τα προσημειωμένα χρήματα, πήρε τα δημοσιεύματα που του έδωσε ο κατηγορούμενος και απομακρύνθηκε.

Τέλος η αστυνομικοί ακολούθησαν τον 77χρονο, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Πηγή: myilioupolis.gr
Τελευταία ανανέωση ( 17.03.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB