spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Δηλώσεις προπονητή για την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 ανδρών
Δηλώσεις προπονητή για την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 ανδρών PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.01.16

waterpolo_a1Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει η ομάδα πόλο της Ηλιούπολης το Σαββάτο 30 Ιανουαρίου 2016 στις 16:00 μ.μ., στο κολυμβητήριο του Αλίμου, ως έδρα της, ο προπονητής της ομάδας Άκης Κακαρνάκης έκανε σχετκή δήλωση στο pisina.net:

"Δουλέψαμε σε μια καινούρια βάση αυτό το μήνα με την ομάδα. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου είναι κάτι δύσκολο όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τον προπονητή μιας ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούν όλοι πολύ πιο γρήγορα από ότι σε μια κανονική προετοιμασία.

Οι αλλαγές που έγιναν στον τρόπο παιχνιδιού δεν είναι - και δεν μπορούν να είναι - ριζικές. Περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν υψηλή αγωνιστική διάθεση και συν το χρόνω να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τη χρονική στιγμή που πρέπει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα πλέι άουτ είναι αυτά που θα κρίνουν τα πάντα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα σαφώς και έχει τη δυνατότητα να μείνει στην κατηγορία. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες πολύ πιο έμπειρες στο πρωτάθλημα, τις οποίες δεν μπορούμε να χτυπήσουμε, αλλά από ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Είναι πολύ κοντινό το επίπεδο των ομάδων.
Ως τώρα η συνεργασία με τη διοίκηση είναι άψογη. Είμαι εντυπωσιασμένος, καθώς πρέπει να είναι από τους λίγους ανθρώπους που βρίσκονται σε καθημερινή βάση δίπλα στην ομάδα. Επίσης γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής, προκειμένου η ανδρική ομάδα να στελεχωθεί τα επόμενα χρόνια με παιδιά μέσα από τα σπλάχνα της"


Παρά την άψογη και ανεπιφύλακτη φιλοξενία που παρέχεται στην ομάδα της Ηλιούπολης, υπάρχει η ελπίδα ότι θα είναι ο τελευταίος ''εντός'' έδρας αγώνας της και εφ΄ εξής οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στη φυσική της έδρα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB