spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow 16 θέσεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής στον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
16 θέσεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής στον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.01.15
logo_paodhΤην πρόσληψη 16 καθηγητών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ) προωθεί ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος (Άθληση για όλους». Εντός των προσεχών ημερών οι αιτήσεις.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως οκτώ μήνες. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και προϋπηρεσία σε αντίστοιχα προγράμματα.
Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν διορισμό καλούνται να καταθέσουν, μαζί με την αίτηση, τα εξής δικαιολογητικά: φωτοτυπία ταυτότητας, αντίγραφο πτυχίου, βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται η προϋπηρεσία, βεβαίωση δήμου περί μόνιμης κατοικίας, βεβαίωση ανεργίας (από τον ΟΑΕΔ), υπεύθυνη δήλωση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας. Τηλέφωνα επικοινωνίας::2109922899, 2109944001.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB