spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ανακοίνωση ΣΕΔΗ για το 23ο νηπιαγωγείο
Ανακοίνωση ΣΕΔΗ για το 23ο νηπιαγωγείο PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.02.14

Αναγκαστικά στο σπίτι τους παραμένουν τα μισά παιδιά που φοιτούν στο 23ο νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, αφού δεν αναπληρώνεται το κενό που προέκυψε ύστερα από την αποχώρηση ενός νηπιαγωγού.
Τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο 23ο νηπιαγωγείο έχουν δικαίωμα να φοιτήσουν κανονικά στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς τους με τη φροντίδα την επίβλεψη και τη διαπαιδαγώγηση δύο νηπιαγωγών, μιας και είναι άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και την διαπαιδαγώγηση τους να συγχωνευτούν τα τμήματα ή να αναγκασθούν πολλά από αυτά να αναζητήσουν στη μέση του σχολικού έτους νέο σχολείο.


Το  Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση έχουν μεγάλη ευθύνη για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και για την τακτική των συγχωνεύσεων. Αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας κυριολεκτικά σαν άψυχα αντικείμενα, σαν αριθμούς που θα μειώσουν ή θα αυξήσουν το κόστος της εκπαίδευσης και θα μάθουν να στοιβάζονται όπου και όπως βολεύει την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Απαιτούμε την άμεση κάλυψη του κενού στο 23ο Νηπιαγωγείο.

Αντιστεκόμαστε στις συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς σχολείων και νηπιαγωγείων.

Διεκδικούμε την πρόσληψη επιπλέον μόνιμων εκπαιδευτικών με πλήρη εργασιακά δικαιώματα όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων για την κάλυψη των κενών αλλά και την αναπλήρωση έκτακτων ελλείψεων.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB