spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Σύλληψη τριών νεαρών για διαρρήξη στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.12.13

policeΚαταδίωξη αυτοκινήτου, στο οποίο μετέβαιναν τέσσερις διαρρήκτες, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εκτυλίχθηκε στην Ηλιούπολη.Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για να μεταβούν σε ένα σπίτι για το οποίο υπήρξε καταγγελία για διάρρηξη.
Όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα, με πινακίδες Θεσσαλονίκης, κάτω από το σπίτι και άρχισαν να το καταδιώκουν, ο οδηγός του αυτοκινήτου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα.
Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης των τεσσάρων διαρρηκτών και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο των δραστών διερχόμενο από την οδό Δωδεκανήσου μπήκε ανάποδα στην οδό Θράκης, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ , με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα. Η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.Οι τέσσερις δράστες προσήχθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB