spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Για την Γενικη Συνελευση - ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Για την Γενικη Συνελευση - ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.06.13

Συνάδελφοι,
Όλοι σήμερα αντιμετωπίζουμε την κατάσταση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα. Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση των προβλημάτων με την αποχή της πλειοψηφίας από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις, όχι μόνο δεν έφερε αποτελέσματα, αντιθέτως έκανε τα πράγματα χειρότερα.
Αποδείχθηκε ότι ο μοναχικός δρόμος δεν είναι λύση. Δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα, αφού δίνει το δικαίωμα στις κυβερνήσεις να παίρνουν όποια απόφαση θέλουν, "παίζοντας μπάλα στο γήπεδό μας", χωρίς αντίπαλο.
Ο μοναχικός δρόμος οδήγησε πολλούς συναδέλφους στο περιθώριο και την κατάθλιψη, στη μιζέρια και το φόβο για το αύριο. Η πλειοψηφία των συναδέλφων χρωστάει στο ταμείο, στην εφορία. Δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο και αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθημερινής διατροφής της οικογένειας τους. Δυστυχώς αυτοί οι συνάδελφοι δεν βγαίνουν να πουν το πρόβλημα τους, είτε από ντροπή, είτε γιατί πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το "στρίμωγμα" και θα ξαναγυρίσουν σε αυτό που ζούσαν πριν από την κρίση, δυσκολεύοντας έτσι και το δικό μας έργο της αλλήλεγγύης, της ταξικής αλληλεγγύης και όχι της ελεημοσύνης των ΜΚΟ και των Δήμων.

Γνωρίζουμε την απογοήτευση που νιώθουν αρκετοί συνάδελφοι από το συνδικαλιστικό κίνημα. Γνωρίζουμε κι εμείς την αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί στο συνδικαλιστικό κίνημα. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όπως ακριβώς δεν είναι ίδιοι όλοι οι άνθρωποι, δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα από άλλη οικονομική βάση.

Η ύπαρξη συνδικαλιστών που έχουν σαν στόχο το δικό τους, προσωπικό και πολιτικό όφελος είναι αναμφισβήτητο γεγονός και είναι διαπιστωμένο από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Ο καθένας απ' αυτούς, κοιτάει το δικό του "μαγαζάκι" και υπεραπίζεται την δική του πολιτική προτίμηση, αδιαφορώντας αν αυτό έχει επιπτώσεις στο σύνολο.

Ξέρουμε καλά ότι η προπαγάνδα της αναποτελεσματικότητας των αγώνων έχει μπει για τα καλά στο μυαλό πολλών εργαζομένων και αυτός ήταν ένας ακόμη στόχος τους. Η τακτική που ακολούθησαν οι συμβιβασμένοι συνδικαλιστές, όλο αυτό το διάστημα, δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ τη δική μας κατάσταση και έφερε την ηττοπάθεια και την εγκατάλειψη.

Επιμένουμε: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Η Ένωση σε μια προσπάθεια ανασύνταξεις του συνδικαλιστικού κινήματος, του μόνου εργαλείου που μας έχει μείνει, σε καλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Στεφ. Σαράφη 40) την Πέμπτη 27 Ιούνη στις 9:15 το βράδυ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ 2013 ώρα 9:15 μ.μ.

 

Το ΔΣ της Ένωσης  καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιούνη στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Στεφ. Σαράφη 40) στι 9:15 το βράδυ.

Τα Θέματα από πλευράς διοίκησης είναι:

1.    Ετήσιος απολογισμός  δράσης και Οικονομικός απολογισμός

2.    Ασφαλιστικό.

3.    Φορολογικό

4.    Αλληλεγγύη.

Θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη μαζικής συμμετοχής, για να αντιμετωπίσουμε από καλύτερη θέση τα προβλήματα που έχουμε, βάζοντας σαν κεντρικό σύνθημα: 

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

Χρειαζόμαστε μαζικότητα και συσπείρωση όλων των συναδέλφων για να σταματήσουμε την "πτώχευση" του κλάδου, για να απομονώσουμε του επιβλαβείς συμβιβασμένους συνδικαλιστές και να κάνουμε το Σωματείο μας, το Σωματείο των αυτοαπασχολουμένων, ισχυρό και ικανό να αντιπαλέψει τα σχέδια των κυβερνήσεων.


 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB