spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Το κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη, χρησιμοποιούσαν για κάλυψη συμμορία Βιετναμέζων και Κινέζων που καλλιεργούσαν ντομάτες, μελιτζάνες και χασίς.
Το κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη, χρησιμοποιούσαν για κάλυψη συμμορία Βιετναμέζων και Κινέζων που καλλιεργούσαν ντομάτες, μελιτζάνες και χασίς. PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.06.13
kinezoi_xasisΑπ' όλα είχε ο μπαξές: αυτό ισχύει στην περίπτωση μιας συμμορίας Βιετναμέζων και Κινέζων που καλλιεργούσαν σε τρία θερμοκήπια στον Μαραθώνα ντομάτες, μελιτζάνες αλλά και χασίς. Η καλλιέργειά τους μάλιστα ήταν υδροπονική (τα φυτά καλλιεργούνταν σε νερό με ειδικά διαλύμματα θρεπτικών ουσιών) με αποτέλεσμα το προϊόν τους να θεωρείται άριστης ποιότητας και με υψηλή τιμή πώλησης. Οι καλλιεργητές - συνολικά έξι άτομα, δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες - διέθεταν ειδικό εξοπλισμό για την ανάπτυξη των νεαρών φυτών σε γλαστράκια, αλλά και αποξηραντήριο. Τα αρχηγικά μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης είχαν στην ιδιοκτησία τους κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη, το οποίο χρησιμοποιούσαν για κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων τους και νομιμοποίηση των εσόδων τους. Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί της  Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν και κατέσχεσαν 1.003 δενδρύλλια χασίς ύψους 10-180 εκατοστών, 525 δενδρύλλια ύψους έως 15 εκατοστών σε γλαστράκια, νάιλον σακούλες με χασίς βάρους 16,5 κιλών, ζυγαριές ακριβείας και 15.570 ευρώ.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB