spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Σας γνωστοποιώ επιστολή δημότη– Αραμπατζής Γαβριήλ Δημοτικός Σύμβουλος
Σας γνωστοποιώ επιστολή δημότη– Αραμπατζής Γαβριήλ Δημοτικός Σύμβουλος PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.03.13

Σας γνωστοποιώ επιστολή δημότη που έλαβα, μετά από άδεια του συντάκτη φυσικά, για να λάβουν γνώση ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής παρατάξεων και οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι. Οι δημότες μας λοιπόν σκέπτονται, αναζητούν, αναρωτιούνται, προβληματίζονται, πιστεύω πως πρέπει και εμείς στο δημοτικό συμβούλιο να προβληματιστούμε και  να σκεφτούμε δημιουργικά.

«Αγαπητέ κ. Αραμπατζή,
Διαβάζοντας το άρθρο σας με τίτλο «
Ο εκδημοκρατισμός του Δημοτικού Συμβουλίου» με το όποιο συμφωνώ , αναρωτιέμαι όμως αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο , μπορεί να αλλάξει όπως αναφέρετε ο τρόπος εκλογής των δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου,  γιατί μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν τολμούν και  δεν έχουμε δει τίποτα το διαφορετικό.
Υπόλογοι των πράξεών τους, όπως πολύ σωστά και εσείς αναφέρετε είναι οι δημότες, γιατί στις εκάστοτε εκλογές ψηφίζουν, όχι αυτούς που αξίζουν πραγματικά και μπορούν να προσφέρουν στον Δήμο και στους δημότες , αλλά αυτούς που προτείνει  ο πολιτικός φορέας  που ενδεχομένως ανήκουν, που στη πλειοψηφία τους δεν είναι άξιοι να προσφέρουν και να βοηθήσουν .

Πιστέψτε με, τόσο εγώ όσο και το μεγαλύτερο ποσοστό των  δημοτών, νιώθουμε  μεγάλη ανασφάλεια. Η εγκληματικότητα, οι ληστείες και οι κλοπές είναι καθημερινές, με μεγάλο κίνδυνο σωματικών βλαβών και πολύ λίγες ευτυχώς, απ' ότι διαβάζω, με απώλεια ζωής. Στο σπίτι μου δίπλα έχουν γίνει 3 ένοπλες ληστείες και από θαύμα δεν έχουμε πάθει κάτι,  εκτός από το σοκ.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα, όταν πολλές φορές βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων  για να βρουν κάτι να φάνε. Και μιας και αναφέρομαι σ' αυτό θα ήθελα να σταθώ σ' αυτό που γίνεται κάθε Κυριακή στην πλατεία του ΙΚΑ. Άσχετα από τον σκοπό που γίνεται, αυτό που φαίνεται και γίνεται αισθητό είναι η εκμετάλλευση  της αδυναμίας και της κατάντιας του κόσμου.
Λένε ότι δίνουν φθηνά κάποια πράγματα.
Ποια πράγματα;  
Μήπως αυτά που είναι ξεχασμένα εδώ και κάτι χρόνια,  μήπως είναι ληγμένα;
Αυτά  δίνουν στους «άπορους» σε λίγο χαμηλότερη τιμή από αυτή των σούπερ μάρκετ. Ήθελα να ήξερα αν ελέγχονται όλα αυτά που προορίζονται για τους Δημότες;
Οι δήθεν παραγωγοί ελέγχονται;
Συγχωρέστε με για τον τρόπο που μιλάω αλλά θέλω να σας γνωρίσω ότι ένας γνωστός μου, που έχει πραγματικά ανάγκη, πήγε να πάρει το τσουβάλι με τις πατάτες που δίνανε με 5 ευρώ. Μόνο που δεν έκλαιγε ο άνθρωπος όχι για τις πατάτες που πέταξε γιατί ήταν χάλια αλλά λυπόταν τα 5 ευρώ που πέταξε έτσι. Ναι μην σας φαίνεται παράξενο, τα 5 ευρώ. Όταν κάποιος δεν έχει σκέφτεται ακόμα και αυτά.

Ο Δήμος θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιους από αυτούς.

Πως; ίσως από αυτά που βγάζει μεγαλώνοντας τις πλατείες κόβοντας δένδρα  και ενοικιάζοντας τους χώρους  για περισσότερα τραπεζοκαθίσματα σε  καταστηματάρχες πληρώνοντας  ενοίκιο στο Δήμο. Τι να πω λυπάμαι πάρα πολύ.
Θα ήθελα , όλα αυτά που σας αναφέρω σ'  αυτή την επιστολή,  να τα αναφέρετε σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο.

Να αναφέρεται για την ανασφάλεια που νιώθουν οι δημότες καθημερινά από την εγκληματικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο, ειδικά στην περιοχή μας. Σίγουρα  θα μπορούσε να υπάρξει μια λύση.

Οι δρόμοι να μην είναι σκοτεινοί και μην γίνονται με καθυστέρηση οι αλλαγές στις λάμπες του δρόμου.

Να αναφέρεται για τα χάλια που γίνονται κάθε Κυριακή με τα τρόφιμα. Αμαρτία από το Θεό είναι.

Σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο και φωνάξτε λίγο στο δημοτικό συμβούλιο, μήπως και αλλάξει λίγο η κατάσταση, για το καλό του Δήμου μας.
Με εκτίμηση
Τ.Α.»

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB