spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.03.13

ioniki_10_3_2Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων της δραστήριας Ιωνικής Στέγης της πόλης μας με το κλείσιμο των 90 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Την πρώτη μέρα έγινε Έκθεση Ζωγραφικής με θέματα από την Σμύρνη με την συμμετοχή και ευγενή προσφορά της Αίθουσας Τέχνης "ΙΑΝΟΣ". Παρέστη  πλήθος κόσμου, όπου διακρίναμε και τους  Δημοτικούς Συμβούλους Γαβριήλ Αραμπατζή  και Γιάννη Πούλο.
Στην αρχή προλόγισε η πρόεδρος της Στέγης κα Αργυρώ Πίκουλα-Κοντογεώργου, Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης και μίλησαν εκπρόσωποι του ΙΑΝΟΥ και των Καλλιτεχνών. Ακολούθησε τεραμελής χορωδία όπου ακούσθηκαν γνωστά και ωραία Σμυρνέϊκα Τραγούδια και στην συνέχεια οι παριστάμενοι απόλαυσαν τα Έργα 32 ζωγράφων.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ  ΜΠΑΤΙΝΑΚΗ, ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣΣύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις με τίτλο " ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" και την Πέμπτη 14 Μαρτίου  αφιέρωμα στην ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ με την συμμετοχή του Ωδείου του Γιώργου Σιωρά.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB