spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συνεργασία του Δήμου με «Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη», για τη λειτουργία Μονάδας Διαβήτη PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.01.13

Από το Δήμο Ηλιούπολης λαβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: 'Αγαπητοί Συνδημότες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο Δήμος μας, σε συνεργασία με την «Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη», πρόκειται να λειτουργήσει Διαβητολογική Μονάδα, για όσους συμπολίτες μας πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε, ότι στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί εντελώς δωρεάν εξέταση μέτρησης γλυκοζυλιομένης στον χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου.
Δικαιούχοι της εξέτασης είναι :
• άτομα που πάσχουν ήδη από σακχαρώδη διαβήτη τύπου I
• άτομα που κάνουν χρήση ινσουλίνης
• άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 70 ετών.



Η μέτρηση θα γίνεται ανά γκρούπ των 12 ατόμων, και θα έχει διάρκεια 20 λεπτών για κάθε εξεταζόμενο. Οι απαντήσεις θα δίνονται αυθημερόν στους εξεταζόμενους, θα αξιολογούνται τα αποτελέσματα, και θα δίδονται και οι ανάλογες ιατρικές συμβουλές.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι εκτός από τη μέτρηση της γλυκοζυλιομένης θα πραγματοποιηθεί και εξέταση χοληστερίνης, τριγλυκεριδίων και διαβητικού ποδιού, και θα δοθούν και διατροφολογικές συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στο τηλ. του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, 210-9968868, και στο γραφείου του Αντιδημάρχου, κ. Χρήστου Γιαννάκη, 210-9970009-010.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB