spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ενεργός Τρίτη Ηλικία - Εκδήλωση PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.12

energos_3_ilikiaΤο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του «Κ.Α.Φ.Α.Δ.Ηλ. - Π. Πεντάρης» του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την «50+Ελλάς», διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ενεργό σώμα + Ενεργός νους = Υγιής Γ' Ηλικία».

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών και της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων (1.10), και έχει σαν στόχο να προωθήσει την αντίληψη ότι η Γ΄ Ηλικία δεν είναι μια ηλικία του περιθωρίου, της αδράνειας και της μελαγχολικής αναμονής του τέλους, αλλά μια ηλικία κατά την οποία μπορούμε να παραμένουμε ζωντανοί, δραστήριοι, χαρούμενοι και ενεργά μέλη της κοινωνικής ζωής. Αυτό ακριβώς είναι άλλωστε το πνεύμα που διαπνέει τη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Κωνσταντίνου του Δήμου μας, στο οποίο αναπτύσσονται μια σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες επιπλέον φέρνουν σε επαφή και ανταλλαγή τις παλιότερες γενιές με τις νεότερες. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η κα Γεωργία Μιχαλοπούλου, ρεφλεξολόγος, ολιστική θεραπεύτρια, και θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, που εκτός από την κατάθεση της προσωπικής του εμπειρίας, που αποτελεί παράδειγμα ηλικιωμένου σε... πλήρη άνθιση, θα υπογράψει βιβλία του, και θα μιλήσει με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 8/10/12, ώρα 05.00μ.μ. στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλιούπολης, οδός Αγ. Κωνσταντίνου 7.

2/10/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB