spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΚΑΛΙΕΣ FREE HUGS PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.09.12
aggaliesΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ - Τα Κέντρα Ξενων Γλωσσών ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ σας προσκαλούν αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 6.30μμ στην Πλατεία Ανεξαρτησίας της Αγ. Μαρίνας. Ολοι μπορούν να συμμετέχουν με ανοιχτή την αγκαλιά τους για όλο τον κόσμο.
Εμείς θα έχουμε μια ανοιχτή αγκαλιά και θα σας περιμένουμε!!
Το πνεύμα αυτής της εκδήλωσης είναι να μεταδώσουμε ένα μήνυμα αγάπης στον κόσμο σε μια εποχή που περνάνε κρίση όχι μόνο τα οικονομικά μας αλλά και οι σχέσεις των ανθρώπων και οι ΑΞΙΕΣ. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και φαγωμάρα όπως γνωρίζετε κι η μείωση του εισοδήματος πέρα από το ότι έχει κλονίσει τα οικονομικά της κάθε οικογένειας έχει φέρει και κλονισμό και στις ανθρώπινες σχέσεις και παρατηρούνται φαινόμενα εκνευρισμού, ανησυχίας και κλονισμού της εμπιστοσύνης προς τους συνανθρώπους μας.

Επίσης ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας έκαναν τους ανθρώπους πιο μοναχικούς κι αποκλεισμένους. Ετσι είναι πιο εύκολο να τους εκμεταλεύονται κάποια συμφέροντα.
Αυτά τα φαινόμενα θα αυξάνονται αν δεν αντισταθούμε εμείς.

Το σχολείο μας έχει κάνει κι άλλες εκδηλώσεις με το ίδιο πνεύμα και προς αυτή την κατεύθυνση όπως η ποδηλατική αποστολή ρούχων, παιχνιδιών και άλλων πραγμάτων προς το Παιδικό Χωριό ΣΟΣ, Πικ Νικ στο βουνό και ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (πέρα από τις συνηθισμένες μας εκδηλώσεις που είναι το αποκριάτικο / Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, η κοπή πίτας και απονομή πτυχίων το αποχαιρετιστήριο πάρτυ κι οι εκδρομές.
Βοηθήστε τη διοργάνωση!!! Δώστε κι άλλες ιδέες!!! Πολλές ανοιχτές αγκαλιές σας περιμένουν την Κυριακή!
Δεν χρειάζεται χρήματα χρειάζεται καρδιά!

https://www.facebook.com/events/407363615992819/

 

Τελευταία ανανέωση ( 20.09.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB