spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης μας για το κλείσιμο του ΟΕΔΒ.
Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης μας για το κλείσιμο του ΟΕΔΒ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.06.12
enosi_gonewn_brefonipiakoi Με μία λιτή , απέριττη και πολύ περιεκτική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι του οργανισμού εκδόσεως διδακτικών βιβλίων Ο.Ε.Δ.Β αποχαιρέτησαν τον οργανισμό που έκλεισε μετά από 75 χρόνια λειτουργίας.
Ένας οργανισμός σύμβολο της μελέτης και της μόρφωσης για πολλές γενιές,  θυσιάστηκε στον βωμό της οικονομίας της αγοράς και των απαιτήσεων των τοκογλύφων και των ντόπιων συνεργατών τους. Είναι γεγονός πια,  πως το ασύμφορο βιβλίο που κόστιζε κατά μέσο όρο 0,75 € πέρασε στην ιστορία, για να αντικατασταθεί από διαδραστικούς πίνακες,  ηλεκτρονικούς υπολογιστές  και ψηφιακή πληροφορία.
Τό ασφαλές μονοπάτι της γνώσης μέσα από την μελέτη,  η κουκουβάγια που πέταξε όπως πολύ εύστοχα λένε οι εργαζόμενοι άφησε πίσω της ένα πραγματικό χάος ..... , βιβλία που ακόμα δεν έχουν φθάσει στα σχολεία , σαθρές και ανύπαρκτες υποδομές στην εφαρμογή του ψηφιακού σχολείου,  άστοχο ή  ‘' πολύ εύστοχα σχεδιασμένο προγραμματισμό ‘' , συγχωνευμένα  χαοτικά σχολεία .

Αναρωτιόμαστε, άραγε  σε ποιό college και με πιο πρόγραμμα  i.b  να μεγαλούργησαν ο Πλάτωνας , ο Κοραής,  ο Ελύτης .....!!!

Πρέπει τελικά να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνετε όλοι εσείς που αποφασίζετε ερήμην των παιδιών μας και της κοινωνίας. αν θεωρείτε ότι είστε ελπίδα και προοπτική για την παιδεία  τότε ... in  god we trust  !!!!

Τρανό παράδειγμα της στοχευμένης προσπάθειάς σας,  για την πλήρη διάλυση του Δημόσιου σχολείου, είναι η απίστευτη Αθλιότητα που παίζετε σε βάρος των οικογενειών και φυσικά των παιδιών που δίνουν Πανελλήνιες.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να συμπεριλάβουμε λίγα λόγια απο το κείμενο των εργαζομένων του ΟΕΒΔ στην ανακοίνωση μας :

Η κουκουβάγια της σοφίας και της αρετής ελπίζει να μην ξεχασθεί και ονειρεύεται τη μέρα που σε μία Ελλάδα ελεύθερη και απαλλαγμένη από δανειστές - επιτηρητές - τροϊκανούς, θα ξανακληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την εκπαίδευση των μαθητών» 

Μήπως τελικά  , μεταφορικά και κυριολεκτικά , η κουκουβάγια πέταξε μακριά γιατί,  δεν έχετε ούτε σοφία  και σίγουρα ούτε αρετή και δεν μπορούσε να σας ανεχτεί  άλλο ;
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας
Μιχάλης Τασούλας                                                                     Έλενα Γαβριελάτου

Τελευταία ανανέωση ( 05.06.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB