spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Έκθεση Εικαστικών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ( Π.Ε.Λ.Τ. )
Έκθεση Εικαστικών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ( Π.Ε.Λ.Τ. ) PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.05.12

khfisia_peltΟ Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιώτης και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού της Χερσονήσου της Ερυθραίας  και η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ.) εγκαινιάζουν την Έκθεση Εικαστικών και Αγιογραφίας των μελών της , που θα γίνει στην " Βίλλα Κώστα " Πνευματικό Κέντρο Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού της Χερσονήσου της Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς (Λουκή Ακρίτα 4 στη Νέα Ερυθραία) την  Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30
Η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ιδρύθηκε το 1996, με στόχο την ανάδειξη κάθε αυθεντικής και ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και αριθμεί σήμερα περισσότερα από 300 μέλη από όλες τις μορφές τέχνης.


Στα δεκαέξι  χρόνια λειτουργίας της έχει διοργανώσει πλήθος εικαστικών και λογοτεχνικών δρώμενων, συμμετέχοντας σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις .
Σε αυτό το πλαίσιο, η έκθεση , η οποία θα διαρκέσει έως την 22α Μαΐου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 14:00, και από τις 18:00 έως 21:00  (εκτός Τετάρτης 5:00 - 7:00) , φιλοξενεί έργα των καλλιτεχνών μελών της και αποτελεί μία ενδεικτική παρουσίαση των σύγχρονων δημιουργικών αναζητήσεων και των ποικιλότροπων προσεγγίσεων του καλλιτεχνικού οράματος, όπως αυτές αποκαλύπτονται μέσα από το «διάλογο» των εικαστικών συνθέσεων.
Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας, ενημερώνοντας το φιλότεχνο κοινό.

Τελευταία ανανέωση ( 16.05.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB