spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.02.12

enal_drasiΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2 ΜΑΡΤΙΟΥ 8μμ    ΜΕ  ΠΟΔΗΛΑΤΑ  ΣΤΗΝ  ΠΙΚΡΟΔΑΝΗ
         Την Παρασκευή 2Μαρτίου οι ΠΟΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ. ΔΡΑΣΗ προγραμματίζουν τη βραδινή ποδηλατοβόλτα στη στο Ελευθεριακο-Αυτόνιμο Στέκι «Πικροδάφνη» στον Αγιο Δημήτριο.
          Η ποδηλασία  θα ξεκινήσει από τη Βούλα  (Αφετηρία  Τραμ ) και θα  ακολουθήσουμε τη διαδρομή Παραλιακή Λεωφόρος-Πρίγκηπος Πέτρου- Λεωφ. Βουλιαγμένης-Μετρό-Αγ. Δημητρίου-Πριάμου-Αγ. Βασιλείου-Π.Π.Γερμανού Εδώ θα επισκεφθούμε το Ελευθεριακό-Αυτόνομο Στέκι «Πικροδάφνη» και αφού ενημερωθούμε για τις αλληλέγγυες δραστηριότητες του,  θα έχουμε την ευκαιρία  να πιούμε το ποτάκι μας και να συζητήσουμε. Θα κάνουμε   στάση για μία ώρα  και στη συνέχεια θα  επιστρέψουμε στην αφετηρία του  Τραμ Βούλας από την ίδια διαδρομή.
       Το σύνολο της ποδηλασίας υπολογίζεται σε 3 ώρες  με την επιστροφή. χωρίς τη στάση 

Σας περιμένουμε λοιπόν μόνους ή με την παρέα σας την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην αφετηρία του Τραμ στη Βούλα ( Πάρκινκ Α Πλαζ  στο Ασκληπιείο ) για μια όμορφη και ευχάριστη ποδηλατοβόλτα.

    Παρακαλούνται οι ποδηλάτες να έχουν μαζί τους μια ανταλλακτική  σαμπρέλα, ένα μπουκάλι νερό και οπωσδήποτε φώτα  εμπρός και πίσω στ ποδήλατο 

 Υπεύθυνοι ενημέρωσης

 Κωστής Βενετσάνος  6937153051

Εβελίνα Σταύρου 6970308448

 

 

 

 

   

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB