spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.12

eggrafes_kolymbitirioΣε μια εποχή, που όλα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα, που το άγχος και οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις είναι στοιχεία της καθημερινής ζωής του πολίτη, ο αθλητισμός αποτελεί μια διέξοδο, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τους αθλούμενους να βελτιώσουν την υγεία τους και την ποιότητα της ζωής τους.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, αποδείχτηκε ζωτικής σημασίας για την πόλη μας και για την ευρύτερη περιοχή, αφού εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό παιδιών και ενηλίκων, τόσο από την Ηλιούπολη, όσο και από τους γειτονικούς Δήμους.

Το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, που είναι χτισμένο σε μια πανοραμική τοποθεσία του Δήμου, διαθέτει ανοικτή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων 50χ21μ., 8 διαδρομών, θερμαινόμενη ( 26,5 βαθμ. C)  και μικρή θερμαινόμενη (30 βαθμ. C).  κλειστή  πισίνα, διαστάσεων 12χ8μ.

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης λειτουργούν ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης & baby swimming, για παιδιά όλων των ηλικιών,  υπό την αυστηρή επίβλεψη και καθοδήγηση εξαιρετικά έμπειρων προπονητών, διπλωματούχων των Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Οι ενήλικες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως: Ελεύθερη κολύμβηση, εκμάθηση κολύμβησης, aqua aerobic, aqua pilates.

 Το ΔΣ του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., στην προσπάθειά του να συνδράμει όσο μπορεί τους συμπολίτες μας στη δύσκολη οικονομικά εποχή που βιώνουμε, αποφάσισε τη μείωση κατά 20% των συνδρομών στα προγράμματα κολύμβησης.

Επιπλέον οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν με μικρό κόστος, με όργανα - βάρη, στην αίθουσα γυμναστικής, που βρίσκεται στο χώρο του κολυμβητηρίου, ή να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα τένις, που βρίσκονται δίπλα σε αυτό.

 Οι εγγραφές για το τρέχον τρίμηνο άρχισαν, και σας περιμένουμε.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

210 9922899, 210 9944001, Fax: 210 9910036

e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB