spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συλλυπητήρια μηνύματα από ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και τη Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.12

Για το θάνατο του Κωσταντίνου Δελαπόρτα το Γραφείο Τύπου της παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ εξέδωσε δελτίο τύπου:

Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο ενός αγαπητού φίλου και  στενού συνεργάτη, ενός ανθρώπου που ταύτισε το όνομά του με την Ηλιούπολη και αφιέρωσε τη ζωή του για το καλό των δημοτών της. Του τ. Δημάρχου Κώστα Δελαπόρτα, του αναμορφωτή της πόλης μας, αυτού που, με τα τεράστια έργα υποδομών που έγιναν επί εποχής του, έδωσε στην Ηλιούπολη τη σύγχρονη φυσιογνωμία της.

Η απώλειά του είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για την οικογένειά του και όλους εμάς τους φίλους και συνεργάτες του, αλλά και για ολόκληρη την πόλη, καθώς, μέχρι την ύστατη ώρα, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, συνέβαλε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με όλες του τις δυνάμεις. Ήταν άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, απλός, πρακτικός, δραστήριος, με ορθολογιστική σκέψη και με πάθος για προσφορά προς το συνάνθρωπο. Με την παρουσία του σημάδεψε τα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Η Ηλιούπολη είναι από χθες φτωχότερη. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, Χαρά, στα αδέλφια του και  τους συγγενείς του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αύριο, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου και ώρα 14.30.

Ο Επικεφαλής της «Δημοτικής Ανατροπής ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Δημήτρης Μωραΐτης  για το θάνατο του Κωνσταντίνου Δελαπόρτα έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν άξιο άνθρωπο, έναν  έντιμο και ικανό Δήμαρχο, καθώς κι έναν συνετό άνθρωπο. Βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή για την ανάδειξη της περιοχής μας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Οικογένειά του και στους  οικείους του»

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB