spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο Προϋπολογισμός της πόλης μας χωρίς νούμερα PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.01.12

giorgos_papamokosΟι μέρες μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς  πέρα από εορταστικές και έχουν την τιμητική τους διότι στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητείται ο Προϋπολογισμός (Π/Υ) της πόλης.
Ο Π/Υ ήταν παράσταση για έναν τον Δήμαρχο την έκλεψε. Ένα σημαντικό κομμάτι πήρε και ο Δημήτρης Πανταζόπουλος ο οποίος πάντα δείχνει την εμπειρία και τη γνώση στα δημοτικά, από κει και πέρα οι υπόλοιποι τίποτε.


Ο κόσμος θέλει απαντήσεις και θέσεις στα τεθέντα θέματα όχι χαρακτηρισμούς ανίκανους.....  Τους χαρακτηρισμούς ανίκανους  κ. Αναγνώστου για πράξεις ή παραλείψεις τους δίνουν οι δημότες με την ψήφο στους αντιδημάρχους και στους δημάρχους  και όχι εμείς: τόσα θέματα υπήρχαν, θέσεις τοποθετήσεις δεν άκουσα. Φίλε Παρασκευά πιστεύω να συμφωνείς.

Εντύπωση προξένησε που ο Βαγγέλης Γιωργάκης ο οποίος και γνώση και εμπειρία διαθέτει, είναι  δε διαχρονικός στα δημοτικά γνωρίζει  τα προβλήματα της πόλης περιέργως δεν τοποθετήθηκε στη συζήτηση  θα τον κάλυψε πλήρως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Εκείνο το οποίο εξέπληξε ευμενώς είναι το  [ ΗΧΗΡΟ  ΠΑΡΟΝ.] του Κ. Λύτρα (όχι στο Δημ. Συμβούλιο) αλλά σε ιστοσελίδα με θέση και προτάσεις ο οποίος και γνώση των προβλημάτων και εμπειρία έχει (ηχηρό με νόημα το παρόν). Η απουσία του είναι αισθητή από τα δρώμενα της πόλης, όπου όφειλε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ας όψονται εκείνοι που σαμποτάρανε την παρουσία του ως επικεφαλής της Δημοκρατικής παράταξης και τον αναγκάσανε να περιθωριοποιηθεί.

Γιώργος Στ Παπαμωκος

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB