spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
0+0=19.500 € Πως βαφτίζεται η ζημία σε κέρδος. PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.01.12

Ο Δήμαρχος μας ανακοίνωσε στην εκδήλωση πέρατος της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου, κέρδος 19.500 € για πρώτη φορά από την λειτουργία του.
Το επανέλαβε και γραπτά στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Η Δράση».
Αλήθεια κ. Δήμαρχε από πού άντλησες αυτά τα στοιχεία, μήπως από ένα πρόχειρο απολογισμό υπαλλήλου του πολιτιστικού με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2011 όπου αναφέρονται εκεί τα έσοδα όλης της περιόδου λειτουργίας του  αλλά στα έξοδα παρουσιάζει μισθοδοσία 5 εργαζομένων για 2 μόνο μήνες και δεν συμπεριλαμβάνει σε αυτά, την αμοιβή του ταμία, έξοδα συντήρησης του χώρου, καθώς και  λειτουργικές δαπάνες, στοιχεία που  επεσήμανε η υπάλληλος στον απολογισμό που παρέλαβες.

Γιατί Δήμαρχε δεν ζήτησες τα στοιχεία  από το λογιστήριο του ΠΑΟΔΗΛ, όπως πράξαμε εμείς. Μήπως γιατί θα διαπίστωνες ζημία;

Οφείλετε κ. Δήμαρχε να ενημερώνετε σωστά  το δημότη και όχι να χρησιμοποιείται ελλιπή στοιχεία για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Πιστεύουμε ότι στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, θα επανορθώσετε  παρουσιάζοντας τα πραγματικά στοιχεία τα οποία έχομε αναλυτικά στη κατοχή μας.

 

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB