spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ – ΠΑΣΕΒΕ & ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (μέλος ΟΓΕ)
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ – ΠΑΣΕΒΕ & ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (μέλος ΟΓΕ) PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.10.11
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους νέους που συμμετείχαν στο οργανωμένο κίνημα ανυπακοής και άρνησης πληρωμής στο χαράτσι της έκτακτης εισφοράς και στην πορεία προς την εφορία Ηλιούπολης στις 29/9/2011.
Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, που με όσα προβλέπονται για την εργασιακή εφεδρεία στο πολυνομοσχέδιο κου κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή δεν αφήνει πέτρα πάνω στην πέτρα όρθια. Κανείς εργαζόμενος, συνταξιούχος, επαγγελματοβιοτέχνης δεν μένει ανεπηρέαστος. Όλοι, σήμερα, πρέπει να ορθώσουμε ένα παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανυπακοής απέναντι στη βαρβαρότητα τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ, ΤΡΟΙΚΑ, Ε.Ε.Η εργατική τάξη και ο λαός να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν τη δική τους εξουσία, να κάνουν τις μεγάλες επιχειρήσεις δίκη τους περιουσία και να αποδεσμεύσουν τη χώρα από την Ε.Ε. να υψώσουν φωνή και ανάστημα, «ο πλούτος που μας κλέβετε μας ανήκει». Η ζωή μας θα χειροτερέψει αν δεν οργανωθούμε αν σταυρώσουμε τα χέρια, αν δεν συγκρουστούμε. Χωρίς τον αγώνα θα ήμασταν χειρότερα. Τώρα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας για όσα μας ετοιμάζουν. Δεν είναι λύση ο ατομικός δρόμος, ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει λύση βρίσκεται στην οργανωμένη, ταξικά προσανατολισμένη πάλη. Στηρίζουμε με τη δύναμη μας και τη δράση μας την κοινωνική συμμαχία ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ- ΠΑΣΕΒΕ- ΜΑΣ- ΟΓΕ. Ένας για όλους και όλοι για έναν.Κάθε απόλυση, μείωση μισθού, χτύπημα δικαιωμάτων, προσπάθεια διακοπής ρεύματος, προσπάθεια κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων, η τρομοκρατία της εργοδοσίας και της κυβέρνησης να συναντούν τη λυσσασμένη αντίσταση όλων μας. Οι θυσίες που καλείται ο καθένας μας να κάνει μπαίνοντας στη μάχη είναι μικρότερες από τις θυσίες για να πλουτίζουν σε βάρος του μια χούφτα άνθρωποι και επιχειρήσεις. Στον πόλεμο τους απαντάμε με πόλεμο. Εμείς έχουμε τη δύναμη και θα νικήσουμε.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕΣυντονίζουμε τη δράση μας για την επιτυχία της απεργίας.
Σας καλούμε σε συζήτηση - συγκέντρωση για την συνέχιση των πρωτοβουλιών ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΣΤΕΦ. ΣΑΡΑΦΗ 40 ΝΗΣΑΚΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ)
Τελευταία ανανέωση ( 16.10.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB