spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Έκθεση Ζωγραφικής Του Συλλόγου Καλλιτεχνών- Λογοτεχνών PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.10.11

kall_ergastiriΧθες Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα7μμ έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής που διοργάνωσε η νεοσυσταθείσα «Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης».
Η τελετή έγινε στα γραφεία της Ένωσης που στεγάζονται στο βαγόνι πρώην Ερυθρού Σταυρού επί της Σοφ. Βενιζέλου,όπου στο προαύλιο οικόπεδο  είχαν αναρτηθεί οι πίνακες. Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τον χώρο, για να θαυμάσει τα όντως αξιολογότατα έργα των συμπολιτών μας-μελών του Συλλόγου και να γευθεί τον ωραίο μπουφέ που είχε ετοιμάσει το Δ.Σ.
Την εκδήλωση προλόγισε  ο δραστήριος πρόεδρος Στέλιος Μαρούλης και χαιρέτησε εκ μέρους του δημάρχου ο αντιδήμαρχος κ Κ. Σεφτελής. Παρέστησαν επίσης ο τέως Δήμαρχος Θεόδ. Γιωργάκης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευθ. Ζαννιά ο αντιδήμαρχος παιδείας Ανδρέας Βασιλείου  ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημ. Πανταζόπουλος ο επικεφαλής του Ηλιου-πολης Χρ. Κοκοτίνης οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικ. Μαρκουλάκη ο Αν. Ευσταθίου, ο Γαβριήλ Αραμπατζής και ο Έφορος Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Απόδημου Ελληνικού Πολιτισμού «Κ.Π. Καβάφης» κ  Ελ. Χριστοφίδης. Δυστυχώς η βροχή έκοψε στηνμέση την εκδήλωση, αλλά η Έκθεση θα λειτουργεί και σήμερα από τις 7 έως τις10μμ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB