spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ Σωματείων & Φορέων της Ηλιούπολης
ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ Σωματείων & Φορέων της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.11
Έντονη κινητικότητα αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ηλιούπολη από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου και από τους φορείς της πόλης.
Συγκεκριμένα στο κάλεσμα που έκανε προς τους φορείς της πόλης το Σωματείο, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αφού συμμετείχαν 17 Σωματεία, Συνδικάτα και Σύλλογοι (Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης - Συνδικάτο Οικοδόμων Νοτιοανατολικών Συνοικιών - Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» - Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης - Σωματείο Ελαφρών Φορτηγών ΔΧ - Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, Δάφνης, Υμηττού - Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) - Τοπική Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης - ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ηλιούπολης - Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Ηλιούπολης - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ηλιούπολης - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Ηλιούπολης - Επιτροπή Αγώνα Τυπογραφικών - Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» - Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» - Πολιτιστικό Στέκι «Άνω Ποταμών»).
Το κάλεσμα του Σωματείου αφορούσε στην δραστηριοποίηση, οργάνωση και δράση του λαού της πόλης κόντρα στα χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την καθοδήγηση της ΕΕ και την στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ, ΔΗ.ΣΥ. ΔΗΜ.ΑΡ κλπ.

Στην εισήγηση της προέδρου του Σωματείου αναπτύχθηκε η ανάγκη συσπείρωσης των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των γυναικών και των συνταξιούχων που πλήττονται βάναυσα από τα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ στα ίδια πλαίσια κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των άλλων ομιλητών.
Στο τέλος η πρόεδρος του σωματείου διάβασε το ομόφωνο ψήφισμα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να το ψηφίσουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη (Πέμπτη 29/9 ώρα 1,οομμ στην πλατεία Κανάρια και πορεία προς την εφορία Ηλιούπολης) αλλά και στην Αθήνα με προεξέχουσα την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη ώρα 6,30μμ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα μαζί με άλλες Οργανώσεις, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων.
Επιφυλάξεις κράτησε η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για να παρθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ του Συλλόγου (τελικά έγινε δεκτό από το ΔΣ και ψηφίστηκε), ενώ από την πλευρά του το Πολιτιστικό Στέκι «Άνω Ποταμών» που ψήφισε αρχικά υπέρ του ψηφίσματος αργότερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων ανακάλεσε(!) στερώντας έτσι ένα ομόφωνο ψήφισμα των μαζικών φορέων της πόλης μας.

http://geranista.wordpress.com/2011/09/24/αρνησησ-πληρωμησ-των-χαρατσιων-σωματ/

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB