spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης νέος Πρόεδρος ο κ. Απόστολος Μαμάτας
Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης νέος Πρόεδρος ο κ. Απόστολος Μαμάτας PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.07.11

rotary_mamatasΟ Ροταριανός Όμιλος Ηλιούπολης, στις 21 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο FENIX στη Γλυφάδα, πραγματοποίησε την Αλλαγή Ηγεσίας του, από την Προεδρεία του Χρ. Παπαδόπουλου, στην Προεδρεία του Απόστολου Μαμάτα.
Τη σεμνή εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία των ο Αντιεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου κος Φώτης Μακρής, ο επ. Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κος Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Διοικητής του Ελληνικού Ρόταρυ, Προδιοικητές , αξιωματούχοι του Ρόταρυ, οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης και Πύλης Τρικάλων, Ροταριανοί με τις συζύγους τους και φίλοι του Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης, συνολικά εκατόν ογδόντα έξι άτομα.
Ο παραδούς πρόεδρος έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της απελθούσης χρονιάς, επισημαίνοντας την πραγματοποίηση της ενημερωτικής διημερίδας των επαγγελματιών της πόλης. Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο και τη σύζυγό του, παρουσίασε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στις βασικές αρχές και τα έργα του Διεθνούς Ρόταρυ και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες των προγραμμάτων δράσης της Διοίκησής του.

Στη συνέχεια έγινε εισδοχή δύο νέων μελών των κκ. Αθ. Μποντούρογλου και Αλ. Παραδείση στους οποίους δόθηκε το σήμα του Ρόταρυ.

 Τέλος, ο Πρόεδρος Απόστολος Μαμάτας κάλεσε όλα τα μέλη του Ομίλου να συμβάλουν ενεργά στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίτευξη των στόχων του Ομίλου, ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους για την τιμή που έκαναν με την παρουσία τους.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB