spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ& ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ& ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.06.11

exoraistikos_h_allhleggyhΠρος: Δήμο Ηλιούπολης
Κοιν: Τοπικά ΜΜΕ, Δημοτικές Παρατάξεις
Επαγγελματίες & Κατοίκους περιοχής Τυπογραφικών.

Ως πολιτιστικός Σύλλογος έχουμε διαπιστώσει ολιγωρία στην αποκομιδή απορριμμάτων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μικρών χωματερών που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας.

Ζητάμε:

1.     Τον συχνότερο καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου των κάδων απορριμμάτων
2.    Την αποστολή συστατικής επιστολής για συμμόρφωση στις προδιαγραφές της χρήσης των κάδων προς τους επαγγελματίες της περιοχής (AUTOVISION, Βερόπουλος κλπ), γιατί έχει παρατηρηθεί ότι εγκαταλείπουν τα απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά τους εκτός κάδων.
3.    Τοποθέτηση πινακίδων με τα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Αποκομιδής Βαρέων Υλικών, ώστε οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες να απευθύνονται στο αρμόδιο τμήμα για την αποκομιδή.
4.    Την αποκατάσταση του πεζοδρομίου γύρω από τον ‘‘φοίνικα'' της πλατείας Βεάκη.
5.    Καθαρισμό του παράδρομου της Λεωφ. Βουλιαγμένης από το ύψος της Πικροδάφνης μέχρι και την Αγίου Κωνσταντίνου και αποκατάσταση του οδοστρώματος που εγκαταλείφθηκε από την ‘‘Αττικό Μετρό'' σε άθλια κατάσταση.
6.    Θεωρούμε ότι δείγμα παιδείας και πολιτισμού είναι η τήρηση της καθαριότητας στην περιοχή (ευθύνη του Δήμου). Αυτή η έλλειψη παρατηρείτε στην παιδική χαρά που περικλείουν οι δρόμοι Ροβ. Γκάλλι, Εργατών Τύπου, Γρηγορίου Ξενοπούλου καθώς η ύπαρξη 12 κάδων γύρω της και τα βουνά σκουπιδιών, διδάσκει τα παιδιά και τους ενήλικες ότι, μπορούν να πετούν ότι θέλουν όπου θέλουν.

Απαιτούμε την άμεση υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων μας

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Τελευταία ανανέωση ( 23.06.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB