spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Σύλληψη για το φόνο περιπτερά - Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αττική
Σύλληψη για το φόνο περιπτερά - Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αττική PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.06.11

Με την σύλληψη ενός 24χρονου εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 45χρονου περιπτερά, η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου 2011 στην συμβολή των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο περίπτερο, όταν οι δράστες αφού τον λήστεψαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με Καλάζνικωφ.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, καθώς και δύο ακόμα ομοεθνείς του, που αναζητούνται.Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, με το ίδιο όπλο τύπου Καλάζνικωφ , διέπραξαν ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στις 30 Ιανουαρίου 2011 στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 9 στην Ηλιούπολη, από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου  στην Ηλιούπολη, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή πιστολιού, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και το αυτοκίνητό του με το οποίο και διέφυγαν.Τα μεσάνυχτα στα Καμίνια, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε εφημερεύον φαρμακείο και με την απειλή πιστολιού άρπαξαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό. Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο ιδιοκτήτη περιπτέρου για να τον ληστέψουν, στην Καλλιθέα

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB