spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη "Μ΄ όποιο δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...."
ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη "Μ΄ όποιο δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...." PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.05.11

logo_iliou_polisΠολύ σωστά - και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά - ο Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος και η παράταξη του "Πρώτα η Ηλιούπολη" βαφτίζει, την παράδοση του αναψυκτηρίου του Άλσους  "Δ. Κιντής" σε ιδιώτες, «αξιοποίηση». Όπως «αξιοποίηση» είναι και το ξεπούλημα του αεροδρομίου του Ελληνικού σε ιδιώτες εισαγωγής για 70, 80 και 100 χρόνια, όπως «αξιοποίηση» είναι και η πώληση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, όπως θα «αξιοποίηση» αύριο τα νησιά και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας ο πολιτικός τους φορέας που κυβερνά σήμερα. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς μιας και θήτευσε πλάι στον πρωτομάστορα του μνημονίου που επιβάλλει τέτοια ξεπουλήματα.

Κι όμως είναι ο ίδιος που πριν λίγους μήνες ορκιζόταν πως το αναψυκτήριο δεν θα εκμισθωθεί επί Δημαρχίας του. Μια ακόμη καλούμπα θα πείτε μετά από τόσες που έκανε μέχρι σήμερα από την αρχή της δημαρχίας του. Επάξια λοιπόν κατέκτησε το παρατσούκλι «ο κωλοτούμπας». Όσο για το εάν μπορεί ή όχι η δημοτική αρχή να διαχειριστεί το αναψυκτήριο και πώς,  τον παραπέμπουμε στην τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης μας "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" στο δημοτικό συμβούλιο  και αν δεν την άκουσε ας ανοίξει τα πρακτικά για να τη διαβάσει.

 

Υ.Γ. Όσο για την επιλεκτική απάντηση προς την κίνηση μας , ενώ σχεδόν όλες οι παρατάξεις και οι συλλογικοί φορείς της πόλης  έχουν εκφράσει και δημοσιεύσει τις αντιρρήσεις τους επί του θέματος, του δηλώνουμε ότι μας τιμά ιδιαίτερα.

 

 

      Το γραφείο τύπου της

 "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη"

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB