spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Λάθος τρόπος για να χτιστεί το προφίλ του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης
Λάθος τρόπος για να χτιστεί το προφίλ του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.04.11
02_cityofilioupolisΣτην τελευταία Έντυπη Έκδοση του Cityofilioupolis.gr - που κυκλοφόρησε ευρέως και στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης - στην στήλη Παρα...Δημοτικά δημοσιεύεται το ακόλουθο σχόλιο :

"Δήμαρχος - Εργαζόμενοι 1-0
Αυστηρός στο ωράριο των υπαλλήλων ο δήμαρχος. Αρκετά πρωινά κόβει βόλτες στο χώρο του δημαρχείου και βλέπει αν όλοι προσέρχονται στην ώρα τους, η βόλτα που ξεκινά από τα χαμηλά (κυλικείο) και φτάνει μέχρι και τα γραφεία των Δ/ντων. Δήμαρχος - Εργαζόμενοι σημειώσατε 1".


Αν και τίποτα δεν νομιμοποιεί τον συντάκτη του σχόλιου να ποδοσφαιροποιεί τις σχέσεις του Δήμαρχου Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλου με τους εργαζόμενους του Δήμου, η νέα υποτίμηση των εργαζομένων του Δήμου για να τονιστεί ένα προφίλ νοικοκύρη Δημάρχου (κάποιος έδωσε την είδηση στην εφημερίδα), δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Γιατί τυχαίνει οι εργαζόμενοι στο Δήμο να μην είναι μπουλούκι που κάθε πρωί ξεχύνονται στο Δημαρχείο για να έχουν την ανάγκη να "κόβει βόλτες" ο δήμαρχος για να τους μαντρώνει, αλλά συνειδητοί υπάλληλοι με πολλά χρόνια υπηρεσίας, οικογενειάρχες και γονείς, υπεύθυνοι πολίτες με αξιοπρέπεια.

Εξάλλου η σχετική νομοθεσία, προβλέπει αναλυτικά τις ήμερες και ώρες εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αυστηρές ποινές (που εφαρμόζονται κανονικότατα στο Δήμο Ηλιούπολης) σε περίπτωση μη τήρησης των ωρών προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία, όπως και όλων των εργαζομένων αυτής της χώρας. Η δε ημερήσια κάρτα παρουσίας του κάθε εργαζόμενου, είναι επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο που ελέγχεται καθημερινά.

Κανείς - μα κανείς - δήμαρχος λοιπόν, δεν "κόβει βόλτες" για να μαντρώνει εργαζόμενους, αφού μπορεί να τους ελέγξει υπηρεσιακά οποιαδήποτε ώρα το θελήσει, αλλά ...
...μπορεί και να το κάνει, αν επιδιώκει με τέτοιου είδους φτηνές ενέργειες να χτίσει το προφίλ του αυστηρού νοικοκύρη που θα βάλει τάξη στους υπαλλήλους του Δήμου !



Τελευταία ανανέωση ( 04.04.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB