spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.03.11

Αγαπητοί  γονείς
      Την Τετάρτη 1 Μάρτη πραγματοποιήθηκε Δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την Παιδεία (συγχωνεύσεις  - προβλήματα σχολείων κλπ).
       Μετά από μια καλή τοποθέτηση των εκπροσώπων της μαθητικής κοινότητας (δασκάλων- καθηγητών -γονέων- παιδιών), αλλά και προέδρων συλλόγων γονέων,  ο  κ. Δήμαρχος  αναθεωρώντας τις εκφρασμένες προ 15 ημέρου  απόψεις του υπέρ των συγχωνεύσεων,  τάχθηκε με τις απόψεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύσσωμης της αντιπολίτευσης.
       Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑ των συγχωνεύσεων- καταργήσεων που προτείνει το Υπουργείο.
        Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή του κ. Δημάρχου και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου,  λέγοντας πως αυτή είναι αποτέλεσμα της αταλάντευτης και ανυποχώρητης στάσης μας, όλον αυτόν τον καιρό, ενάντια στο πισωγύρισμα που προτείνουν για το δημόσιο σχολείο το Υπουργείο και η πολιτική του, που στα πλαίσια του Μνημονίου και της Τρόϊκα κινούνται στην κατεύθυνση του «να ξεμπερδεύουμε μια και καλή από τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Παιδεία και γενικά στο κοινωνικό κράτος ».

   Αγαπητοί γονείς
      Δεν είναι ώρα για ευφορία  και πανηγυρισμούς. 
      Με βάση τα όσα ανέφερε η επιστολή του Υπουργείου προς τους Δημοτικούς Άρχοντες, (ότι η άποψή τους θα παίξει σοβαρό ρόλο στις τελικές αποφάσεις κλπ),   θεωρούμε  αυτονόητο ότι   το θέμα των  συγχωνεύσεων- καταργήσεων σχολείων  στην Ηλιούπολη   είναι  παρελθόν.  Παρά ταύτα  δηλώνουμε  προς  πάσα κατεύθυνση πως ,  εάν κάποιοι προσπαθήσουν να το επαναφέρουν, είτε ως πρόταση είτε ως απόφαση, εμείς  θα  είμαστε και πάλι εδώ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι  οι ομόφωνες αποφάσεις θα μεταφραστούν σε συμμετοχή και αγώνα όλων,  για το δίκιο.
                                                  Για το Δ.Σ

              Ο πρόεδρος                                                       Η γραμματέας

          Τασούλας  Μιχάλης                                                       Γαβριελάτου - Κώτη  Έλενα

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB