spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ανθρώπινη πόλη - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ24-02-2011
ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ανθρώπινη πόλη - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ24-02-2011 PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.02.11

logo_iliou_polisΠριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις
Δεν πρόλαβε ο νέος Δήμαρχος να συμπληρώσει 2 μήνες στο δημαρχιακό του θώκο και φρόντισε να δείξει το αληθινό του πρόσωπο.
Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του διαδικασίες και κανονισμούς προσπάθησε με πραξικοπηματικό τρόπο να εκμαιεύσει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τις συγχωνεύσεις των σχολείων σε μια συνεδρίαση που δεν ξεκίνησε ΠΟΤΕ!!!
Στην αγωνία του να δώσει για άλλη μια φορά διαπιστευτήρια στους κομματικούς του μέντορες και να δηλώσει κομματική υποταγή στην κυβερνητική πολιτική, δεν σκέφθηκε πολύ να σταθεί απέναντι στο κίνημα παιδείας της πόλης (εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές), αλλά και να απαξιώσει ακόμα και τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης στέλνοντάς τους να υπογράψουν εν κρυπτώ το βιβλίο παρουσίας του δημοτικού συμβουλίου.

Ταυτόχρονα έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται θεσμούς και θεσμικά όργανα και το πώς έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τους δημότες και τα κινήματα της πόλης.
Η συμπεριφορά του στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έδειξε πως η επιλογή του να μην είναι δήμαρχος της πόλης, αλλά εντεταλμένος «λαγός» της κυβερνητικής πολιτικής, είναι προαποφασισμένη και διατεταγμένη και δεν είναι ζήτημα απειρίας ενός νέου Δημάρχου.

Γι’ αυτό η ήττα του ήταν εκκωφαντική και θα τον συνοδεύει σε όλη του τη θητεία.

 Καλώς ήλθατε κ. Δήμαρχε σε μια «ανυπάκουη πόλη»

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB