spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ανθρώπινη πόλη - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ16-02-2011 PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.02.11
logo_iliou_polisΣτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9.2.2011, η παράταξη του Δημάρχου υπερψήφισε την πρόταση για τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου από τη Μ.Κ.Ο. «ΕΔΡΑ».
Καταψηφίσαμε τη συγκεκριμένη πρόταση όχι γιατί δεν αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα δημιουργίας και λειτουργίας ενός κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά γιατί θεωρούμε πως οι κοινωνικές παροχές είναι υποχρέωση των θεσμικών οργάνων της πολιτείας και όχι ιδιωτών. Και μάλιστα ιδιωτών που δεν απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, όσον αφορά τις πηγές της χρηματοδότησής τους, το κλειστό καταστατικό (κλαμπ 22 ατόμων) καθώς και τη μετατροπή, σύμφωνα με το καταστατικό, όποτε το θελήσουν από μη κερδοσκοπική σε κερδοσκοπική εταιρεία.
Και όλα αυτά χωρίς καμία μελέτη, ούτε καν συνεργασία με τις κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Μετά και τη γενική κατακραυγή (ημερήσιος τύπος των τελευταίων ημερών) για τις Μ.Κ.Ο. και τα τεράστια ποσά που εισέρευσαν σ’ αυτές κάτω απ’ το τραπέζι, καλούμε το Δήμαρχο και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να επανεξετάσουν το ζήτημα, διαφορετικά πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν υποψίες για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB