spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΛΙΟΥ πόλις, ανθρώπινη πόλη"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΛΙΟΥ πόλις, ανθρώπινη πόλη" PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.01.11

Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης και άρτια σχεδιασμένης επίθεσης της Κυβέρνησης, ενάντια στους εργαζόμενους και το κοινωνικό κράτος.
Έτσι μετά τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, μετά τις απολύσεις στους δήμους, ήρθε η σειρά των σχολείων και της παιδείας γενικότερα, να υποβληθούν σε ¨θυσίες¨ για να ¨σωθεί¨ η πατρίδα.
Κάποιοι ¨αόρατοι υπηρεσιακοί παράγοντες¨ εισηγούνται (  αυθορμήτως φυσικά…) στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας συγχωνεύσεις, καταργήσεις ακόμη και ¨μεταδημοτεύσεις¨ (9ο δημοτικό) σχολείων της πόλης μας.
Ως ¨ΗΛΙΟΥ πόλις, ανθρώπινη πόλη¨ θεωρούμε αδιανόητο να επανέλθουμε στα προ 20ετίας τμήματα των 25 και 30 μαθητών και πιστεύουμε πως αυτές οι αποφάσεις έχουν σαν σκοπό να πληγεί ο δημόσιος χαρακτήρας του σχολείου.

 

Καλούμε την νέα δημοτική Αρχή στην - άμεση - σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για να υπάρξει αφενός άρτια ενημέρωση και αφ ετέρου να ληφθούν αποφάσεις για συντονισμένες ενέργειες, με  του  φορείς  της  εκπαίδευσης (σύλλογοι εκπαιδευτικών, ένωση γονέων), ώστε να  αποτραπεί η μετατροπή των σχολείων μας σε αποθήκες παιδιών.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB