spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Ανοιχτή Επιστολή Γιάννη Αναγνώστου Προς Τους Ηλιουπολίτες
Ανοιχτή Επιστολή Γιάννη Αναγνώστου Προς Τους Ηλιουπολίτες PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.11.10
anagnostoundkΑγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια σε μένα και τους συνεργάτες μου στη Διοίκηση του Δήμου.
Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς, το 46,5% των ψηφοφόρων που μας στηρίξατε κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, αλλά ευχαριστώ και εσάς που είχατε διαφορετική -απόλυτα σεβαστή- επιλογή, ίσως γιατί δεν σας δώσαμε την ευκαιρία να έρθετε κοντά μας.
Είμαι περήφανος για το έργο μας κατά την τετραετία που ολοκληρώνεται. Δώσαμε ένα διαφορετικό στίγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χωρίς εξαρτήσεις και  ιδεολογικά στεγανά. Με διαφάνεια και εντιμότητα. Με διάθεση να προσφέρουμε στον πολίτη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του και αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματά του.
Στόχος της «Νέας Δημοτικής Κίνησης» είναι να μην αφήσει να σβήσει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα  να παλεύουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Συνεχίζουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ηλιουπολιτών. Μαζί θα αγωνιστούμε ώστε να αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις δημοτικές  παρατάξεις για τον όμορφο προεκλογικό αγώνα, που έγινε μέσα σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο για το καλό της Ηλιούπολης. Δεσμευόμαστε πως θα ασκήσουμε υπεύθυνα το νέο θεσμικό μας ρόλο, στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια και πρωτοβουλία που λαμβάνεται προς όφελος του πολίτη, αλλά και ευρισκόμενοι απέναντι σε οτιδήποτε βλάπτει τα συμφέροντα της πόλης και των κατοίκων.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Αναγνώστου
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB