spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.11.10

valasopoulos_omiliaΗλιουπολίτισσα, Ηλιουπολίτη,

Συμπορευτήκαμε, ειλικρινά και άμεσα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πήραμε το μήνυμα ότι η προσπάθεια για να γυρίσει σελίδα η πόλη μας μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για τη δυναμική συμπαράστασή σας, για την αγωνιστική σας παρουσία, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Σας καλώ να συνεχίσουμε αυτό τον ωραίο αγώνα, ακόμη πιο δυνατά, αρχίζοντας από την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να  προχωρήσουμε ανανεωμένοι και δυνατοί στη νέα πορεία που από κοινού θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε.

Η  παρουσία ΟΛΩΝ ΣΑΣ στις εκλογές της Κυριακής, αλλά και η αγωνιστική και δημιουργική σας συμμετοχή από την επομένη των εκλογών, αποτελούν την εγγύηση ότι η κοινή πορεία μας θα οδηγήσει την πόλη μακριά από την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση.

Με την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποδοκιμάσατε την αποτυχημένη πολιτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής που χαρακτηρίστηκε από απραξία και εγκατάλειψη της πόλης στη τύχη της, από αδιαφορία στα μεγάλα της προβλήματα (κυκλοφοριακό, δημόσια περιουσία, περιβάλλον) και από ένα οικονομικό έλλειμμα πάνω από 7 εκ. ¤. Προβλήματα που παρέμειναν άλυτα την 4ετία που πέρασε με αποτέλεσμα καθημερινά να διογκώνονται και να οξύνονται, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των πολιτών. 

 

Ο λαός της Ηλιούπολης, με τη ψήφο του την πρώτη Κυριακή των εκλογών, γύρισε οριστικά την πλάτη στο παρελθόν και διατράνωσε τη θέλησή του για ριζική ανανέωση σε προγράμματα, πολιτικές και πρόσωπα στο Δήμο μας.

 

Ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» και εγώ προσωπικά, με οδηγό αυτό το μήνυμα, πορευόμαστε μαζί σας στις κάλπες της 2ης Κυριακής και σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να είστε εκεί, με την ίδια μαχητική παρουσία.

 

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε εκείνους τους συμπολίτες μας που δεν συμπαρατάχθηκαν μαζί μας την πρώτη Κυριακή και τους καλούμε να ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ στον κοινό και ωραίο αγώνα για την Ηλιούπολη.

 

Μας ενώνουν και μας εμπνέουν πολλά και σπουδαία. Μας ενώνουν η αγωνία και ο αγώνας για την Ηλιούπολη.

Είναι τραγικό να ζούμε σε μία τόσο όμορφη πόλη και να μην μπορούμε να τη χαρούμε, έτσι όπως την κατάντησαν η ανυπαρξία πολιτικής, η απουσία σωστού και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, η αδιαφορία και η ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Με τη συμπαράταξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ η Ηλιούπολη μπορεί να γίνει μια πόλη συμπαγής και πολυκεντρική, δημιουργική και ανθρώπινη, λειτουργική και βιώσιμη, μια πόλη πιο όμορφη και οικολογική. Μπορεί να γίνει πόλη της κοινωνικής επαφής και της αλληλεγγύης, που θα παράγει ζωντάνια, έμπνευση και πολιτισμό.

 

Φίλες και φίλοι Ηλιουπολίτες,

 

Σας καλώ να προσέλθετε δυναμικά στις κάλπες στις 14 Νοεμβρίου για να γίνει πράξη το ξεκάθαρο μήνυμα των εκλογών της 1ης Κυριακής, που είναι η αποδοκιμασία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και το ξεκίνημα μιας νέας δυναμικής πορείας για να σηκώσουμε την Ηλιούπολη ψηλά.

Βασίλης Βαλασόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Τελευταία ανανέωση ( 13.11.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB