spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ Ευάγγελου Κοκόση
Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ Ευάγγελου Κοκόση PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.06.10

kokosisΝεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες, ΟΝΝΕΔίτισσες, ΟΝΝΕΔίτες,
Μέσα από αυτή την επιστολή θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την συμμετοχή σας στις εσωκομματικές διαδικασίες τόσο για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. των ΤΟ. όσο και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου με την εκλογή μου ως πρόεδρο Β2 ΝΟΔΕ.
Η συμμετοχή στις διαδικασίες ήταν πράγματι εντυπωσιακή και δίνει σε όλους μας την δύναμη για ένα δυναμικό ξεκίνημα και την δέσμευση να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμασταν όλοι μαζί σαν μιά γροθιά κάτω από την άξια ηγεσία του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά. Να σηκώσουμε ψηλά την παράταξή μας και να γίνει ξανά αυτό που υποσχεθήκαμε, η Ελπίδα της ΕΛΛΑΔΑΣ και με αυτό τον τρόπο να φτιάξουμε μαζί την ΕΛΛΑΔΑ της Ελπίδας.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προέδρους που λόγο καταστατικής διαδικασίας αποχώρησαν από τα Δ.Σ. των Τ.Ο. και της ΝΟΔΕ.
Η προσφορά τους στην παράταξη και τα όργανα ήταν μεγάλη. Η στήριξη τους στο μέλλον θα είναι σημαντική για όλους μας.
Φίλες και φίλοι μέλη των Δ.Σ. των Τ.Ο. με σεβασμό και αλληλεγγύη μεταξύ των στελεχών, με πόρτες ανοιχτές και άμεση επαφή με την κοινωνία δημιουργούμε όλοι μαζί ένα νέο μοντέλο οργάνωσης.

Ευάγγελος Κοκόσης
Πρόεδρος Β2  ΝΟΔΕ

Τελευταία ανανέωση ( 24.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB