spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Στην 7η Διεθνή Έκθεση «POLIS» ο αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής.
Στην 7η Διεθνή Έκθεση «POLIS» ο αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής. PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.12.09

7_polisΣτην 7η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «POLIS» συμμετείχαν 615 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες 23 χώρες σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων από την αυτοδιοίκηση, την παροχή υπηρεσιών και τις επιχειρήσεις μέχρι τη διαχείριση απορριμμάτων, την πληροφορική και τις εκδόσεις.
«Η διοικητική μεταρρύθμιση, την οποία δρομολογούμε, δεν θα είναι αποσπασματική. Θα αποτελεί μια πλήρη ανατροπή της κατεστημένης δομής με ριζικό και δημοκρατικό μετασχηματισμό ολόκληρου του κράτους» σημείωσε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, εγκαινιάζοντας την 7η Διεθνή Έκθεση  «POLIS», στη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι αποτελεί γέφυρα ανάμεσα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητη η συμβολή και των δύο στην αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής της χώρας.
Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής, είχε την ευκαιρία, κατά την επίσκεψη του στην έκθεση, να ενημερωθεί από τους εκθέτες και να ανταλλάξει απόψεις σχετικές με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΚΕΔΚΕ με θέμα :  «ΨΗΦΙΑΚΟΣ Δήμος, Θεμέλιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης».
Στη φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του δήμου Βύρωνα και του ΣΠΑΥ με τους αντιδημάρχους Βύρωνα, Κωνσταντίνο Ζούμπο, (Τεχνικές Υπηρεσίες) και το Γιώργο Ανδρίτσο (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας).

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB