spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επιστολη Γ.Ραγκούση σε Νομαρχίες και Δήμους για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ
Επιστολη Γ.Ραγκούση σε Νομαρχίες και Δήμους για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.11.09
Αποδεχόμενος αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Έκτακτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για τη διευκόλυνση εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009, εφόσον χρειαστεί, ο κ. Ραγκούσης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τους νομάρχες, τους δημάρχους και τους προέδρους Κοινοτήτων. Στην επιστολή του προς τους νομάρχες και τους δημάρχους, ο κ. Ραγκούσης τους καλεί, για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ, να διαθέσουν, κατά το μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές τους ανάγκες, δημοτικά ή νομαρχιακά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων των ΚΕΠ ή όποιους άλλους χώρους κρίνουν, σε συνεργασία με τους κατά τόπους υπευθύνους της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι κατάλληλοι για τη διενέργεια της εκλογής προέδρου της ΝΔ, καθώς επίσης και εκλογικό υλικό (κάλπες και παραβάν) που τυχόν ζητηθεί.

Προσθέτει δε ότι η «Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την επιστολή των κκ. Σιούφα και Ζαγορίτη εγγυάται την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων ασφάλειας και επιμέλειας που θα τεθούν και την έγκαιρη παράδοση των χώρων, ώστε την επομένη των εκλογών, στις 30 Νοεμβρίου και ενδεχομένως και 7 Δεκεμβρίου, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι υπηρεσίες».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB