spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ
Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.05.09
Αποφάσεις για δύο χρονίζοντα θέματα ελήφθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΚΕ. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης το καλοκαίρι οι δήμοι θα λάβουν την πρώτη δόση των παρακρατηθέντων πόρων προηγούμενων ετών.

Πρόκειται για ποσό ύψους 1.214 εκατ. ευρώ, από το συνολικό ποσό του 1,11 δισ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί ως το τελικό.

Το δεύτερο θέμα αφορά την τελική μορφή που θα λάβει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΟΑΕΔ-υπουργείου Ανάπτυξης και της ΚΕΔΚΕ και το οποίο αφορά την πλήρωση 20 πλέον θέσεων από ανέργους. Υπολείπεται να ψηφιστεί τροπολογία βάσει της οποίας δεν θα υπάρχει αυτόματη μονιμοποίηση όσων προσληφθούν πέραν του προβλεπόμενου χρόνου της σύμβασης.

Ο κ. Κακλαμάνης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή, είπε πως συμφωνεί και συμπαρίσταται στην κινητοποίηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΚΝΑ που κλείνει τη χωματερή, λόγω του ότι η κυβέρνηση αργεί, όπως ανέφερε, να υλοποιήσει τον περιφερειακό σχεδιασμό σχετικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και δεν δημιουργούνται χώροι υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στις περιοχές Γραμματικού και Κερατέας.

"Ως δήμαρχος ζητώ από την κυβέρνηση να ξεκινήσει - ακόμα και χθες - και τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν και με πράξεις τον περιφερειακό σχεδιασμό που είχε ξεκινήσει επί υπουργίας Βάσως Παπανδρέου".
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB