spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Φιέστα για την Άνοδο της Ηλιούπολης στη Β' Εθνική
Φιέστα για την Άνοδο της Ηλιούπολης στη Β' Εθνική PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.05.09
gshΣε μία ιστορική ημέρα για την περιοχή η Ηλιούπολη γιόρτασε την άνοδο της στη Β’ Εθνική. Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο το Λεβαδειακό, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας. Τα θερμότερα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Γ.Σ. Ηλιούπολης για την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνώστου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα το Σάββατο 16 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο κ. Αναγνώστου παρέδωσε στους ποδοσφαιριστές τα μετάλλια και το κύπελο και σε σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε την απόλυτη στήριξη του Δήμου στην ομάδα. «Η παρούσα Διοίκηση έχει αποδείξει πως κάνει ό,τι είναι δυνατόν για τη στήριξη των αθλητικών συλλόγων της Ηλιούπολης και ασφαλώς και του Γ.Σ.Η. Το ίδιο θα συνεχίσει και στο μέλλον», τόνισε. Ειδική αναφορά ο Δήμαρχος έκανε στο γήπεδο και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να βελτιώσει τις υποδομές του, καθιστώντας το άμεσα ικανό για να φιλοξενήσει αγώνες των μεγάλων κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.  

Στη συνέχεια το κύπελλο του πρωταθλητή της Β εθνικής απένειμε στον αρχηγό της Ηλιούπολης, Πέτρο Νίτη ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής, Στέλιος Σφακιανάκης.

Το παρόν έδωσαν, οι αντινομάρχες Αθηνών Ιάκωβος Προμπονάς και Βασίλειος Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Κολιοφώτης, Γαβριήλ Αραμπατζής και Γιάννης Μπότος, , νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, Δημήτρης Ευαγγέλου, ο μεγαλομέτοχος της ηλιουπολίτικης ΠΑΕ, Γιώργος Τσακογιάννης, και ο επίτιμος πρόεδρος κι ιδρυτικό μέλος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, Δημήτρης Γενάρης.

Για την Ηλιούπολη αγωνίστηκαν οι: Θέμελης, Ταβλαδωράκης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Κύργιας, Μανωλιάδης, Νίτης, Παπαδημητρίου, Ντε Φρατζέσκο, Χατζής, Νιάρος, ενώ έπαιξαν και οι : Αγγελόπουλος, Τσιαντούλης, Αργυρός, Φακίνος, Πιτσιόλο, Γκιάτης, Σικαλιάς, Ζιλβάν, Ντε Σόουζα, Ταμπάκης, Ρουσάκης, Τσακώνης, Ενόκ, Μπολμποσιάν, Τσώνης, Αδαμόπουλος. Με τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν οι Πασχαλάκης, Μενεξές, Κόλτσος, Παρασκευαϊδης, Εμεράν, Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Πιέχνιακ, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ντιμπαλά, ενώ έπαιξαν και οι: Ναπολέονι, Λέχτινεν, Τζορμπατζάκης, Καψής, Μαχαίρας, Χρήστου, Κόκκας, Νικολακάκης και Κόσουτιτς.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB