spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνάντηση με το Νομάρχη Αθηνών είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Συνάντηση με το Νομάρχη Αθηνών είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.04.09

Συνάντηση με το Νομάρχη Αθηνών κ. Γιάννη Σγουρό είχε στο γραφείο του στη Νομαρχία, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γαβριήλ Αραμπατζής. Ο δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου και ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής κατέθεσαν μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας για την κατασκευή παιδικού σταθμού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000 ευρώ ) ο οποίος θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Νομαρχίας Αθηνών.
«Στόχος, όπως είπε ο κ.Γ.Σγουρός, είναι να δώσουμε λύση σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που αφορά χιλιάδες οικογένειες που δυσκολεύονται να βρουν θέση για τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό. Όλα τα χρήματα που θα διατεθούν είναι από πόρους της Νομαρχίας».

Οι κκ. Σγουρός , Αναγνώστου και Αραμπατζής συζήτησαν για θέματα που αφορούν την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων, την ένταξη των δύο αντιπλημμυρικών στο νομαρχιακό πρόγραμμα που θα καλύψουν σχεδόν το σύνολο της πόλης και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη περιοχή της αγίας Μαρίνας από παλιότερα έργα . Συζήτηση έγινε και για το Χαλικάκι και για την περιβαλλοντική μελέτη του 17ο Δημοτικού Σχολείου.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB