spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Κύμα επιθέσεων με γκαζάκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύμα επιθέσεων με γκαζάκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.03.09

Για μία ακόμη φορά το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, στις φλόγες παραδόθηκαν πολλά σημεία στην Αθήνα, από βομβιστικές επιθέσεις αγνώστων, πριν τις δύο τα ξημερώματα. Κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες έβαλαν γκαζάκια και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε τράπεζες και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Εκρήξεις έχουν σημειωθεί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μαρίνου Αντύπα 35-37 στο Νέο Ηράκλειο και στο υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank στην Λ. Μεσογείων στην 5η στάση Χολαργού.

Στις φλόγες παραδόθηκε υποκαταστήματα της Eurobank στο Κορωπί και της Εθνικής στην περιοχή των Σπάτων καθώς και κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Θερμοπυλών 35 στο Μεταξουργείο.
Στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων μπήκε επίσης ένα αυτοκίνητο διπλωματικού σώματος όπου κάηκε στην οδό Σπύρου Μήλου στην Ηλιούπολη.
Ακόμη στις φλόγες τυλίχθηκαν 2 οχήματα της ΔΕΗ στην διασταύρωση των οδών Αμφιθέας και Αγίας Τριάδος στο Π. Φάληρο και ένα ΙΧ στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Γραβιάς στο Μαρούσι.
Επιπλέον στην συμβολή των οδών Λ. Δεκελείας & Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση κάηκαν 3 αυτοκίνητα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
Είχε προηγηθεί το απόγευμα της Δευτερας συντονισμένη εμπρηστική επίθεση κατά πολιτικών γραφείων υφυπουργών, πρώην και νυν βουλευτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ανανέωση ( 31.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB