spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow O ετήσιος χορός του συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου
O ετήσιος χορός του συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.03.09
Σε ένα ξεχωριστό και γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα που παρουσιάζεται στο «Κέντρο Αθηνών», πλημμυρισμένο από σπουδαία τραγούδια και εκπληκτικές ερμηνείες, από τρεις σπουδαίες και αγαπημένες από το κοινό φωνές πραγματοποίησε φέτος τον ετήσιο χορό του ο σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση».
Η επιστροφή του Δημήτρη Μητροπάνου στη νύχτα σηματοδότησε τη δημιουργία μιας συνεργασίας που σφραγίζεται από τη χημεία των συντελεστών της, αλλά κυρίως από την αγάπη τους για την καλή μουσική και τους όμορφους στίχους.  Αυτή η επιστροφή έκανε και το Δ.Σ του συλλόγου να διοργανώσει εκεί την ετήσια μουσική του βραδιά (εκτός αίθουσας) παρακινούμενο από πολλά μέλη του που επιθυμούσαν αυτή την αλλαγή από τους συνηθισμένους αλλά εξίσου ποιοτικούς και ψυχαγωγικούς χώρους επιλογής του. Στο πλευρό των: Δημήτρη Μητροπάνου, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, βρίσκονται η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Μεσοτοπίτισα στην καταγωγή Ασπασία Θεοφίλου, δυο νέες τραγουδίστριες με ξεχωριστές φωνές και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.
Στο χορό του συλλόγου υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή κυρίως από Μεσοτοπίτες αλλά και φίλους του συλλόγου θυμίζοντας μέρες από ανάλογες επιτυχίες περασμένων δεκαετιών. Μεταξύ των προσκεκλημένων και ο φίλος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που κατάγεται από το Πλωμάρι και την Αγιάσο. Ο κόσμος διασκέδασε με τη ψυχή του και χειροκρότησε θερμά κατ' επανάληψη τον κορυφαίο μας τραγουδιστή Δημ. Μητροπάνο για την μοναδική και αναλλοίωτη ποιότητα της φωνής του και για τον προσωπικό αγώνα υγείας που έδωσε και βγήκε νικητής.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB