spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνέδριο για πράσινη τεχνολογία
Συνέδριο για πράσινη τεχνολογία PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.03.09
Το πρώτο συνέδριο για την "Πράσινη Τεχνολογία" των πόλεων διοργανώνουν ο περιβαντολλογικός Οργανισμός ECOCITY και η ΚΕΔΚΕ από 3 έως 5 Απριλίου, στην EXPO Athens.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στην προώθηση εφαρμογών πράσινων τεχνολογιών και επιστημονικών προτάσεων και στην περιβαλλοντική βελτίωση των πόλεων στη χώρα μας.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και μέλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σταύρου Δήμα και της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και απευθύνεται στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας με έμφαση στους λειτουργούς των κέντρων λήψης αποφάσεων. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα αναπτυχθεί σε έξι άξονες: τον αέρα και την ατμοσφαιρική ρύπανση, το νερό και τη βελτίωση διαχείρισής του, την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές, τον οικισμό με κτήρια και πράσινο, τις πράσινες μεταφορές, την ανακύκλωση και την Ανάπτυξη οικονομικών πόρων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΚΕΔΚΕ , δήμαρχος Λαμιέων , Γιώργος Κοτρωνιάς, σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε την ανάγκη εξέτασης των νέων εφαρμογών και την απαίτηση προσανατολισμού σε πράσινες λύσεις για την ανάπτυξη των πόλεων.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB