spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Δόθηκε λύση και προχωράει το αντιπλημμυρικό της Νεύτωνος.
Δόθηκε λύση και προχωράει το αντιπλημμυρικό της Νεύτωνος. PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.09
s1_antiplimiriko  Ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου  μετά από συνάντηση που είχε με το Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό κάλεσε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης όλους τους εμπλεκόμενους στο αντιπλημμυρικό της Νεύτωνος. Πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης και το συντονισμό των περαιτέρω ενεργειών ώστε να βρεθεί τρόπος για να συνεχιστεί το έργο.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γαβριήλ Αραμπατζής είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με την Αντινομάρχη Τεχνικών Έργων Χαρούλα Κεφαλίδου όπου και αποφασίστηκε να χρηματοδοτήσει η Νομαρχία με το ποσό 605.000€ συμπληρωματικά το έργο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στα 2.737.000 ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής.Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα νέων έργων της Νομαρχίας Αθηνών, ψηφίστηκε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009, όπου παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών Γαβριήλ Αραμπατζής ο οποίος πήρε το λόγο και συνεχάρη τον Νομάρχη Γίαννη Σγουρό αλλά και την Αντινομάρχη Χαρούλα Κεφαλίδου για την απόφαση τους να συνεχιστεί με συμπληρωματική σύμβαση το αντιπλημμυρικό έργο της Νεύτωνος. Στη συνέχεια ζήτησε να ενταχθούν στο νομαρχιακό πρόγραμμα έργων και τα άλλα δύο αντιπλημμυρικά της Ηλιούπολης μια και οι μελέτες έχουν κατατεθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στη Νομαρχία οπου είναι και ο  αρμόδιος φορέας για τη δημοπράτηση τέτοιων αντιπλημμυρικών έργων.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB