spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Μαραθώνιος Ειρήνης για τη Γάζα
Μαραθώνιος Ειρήνης για τη Γάζα PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
marathwnios_eirhnhs.sflb Μαραθώνιος Ειρήνης και Συναυλία Αγάπης με σύνθημα "Η καρδιά μας χτυπάει στη Γάζα, γιατί κάθε πόλεμος όπου και αν διεξάγεται είναι πάντα παράλογος."
Ο ήχος του θρήνου της μάνας είναι ο ίδιος σε όλες τις γλώσσες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή Μαραθωνίου Ειρήνης και Συναυλίας Αγάπης, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 επιδιώκοντας τη συγκέντρωση τροφίμων και  φαρμάκων για τα θύματα του πολέμου και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πολιτών και δη της νεολαίας κατά του πολέμου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί με λαμπαδηδρομία από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας έως το Δαφνί. Ο Μαραθώνιος Ειρήνης θα ξεκινήσει από το Δαφνί στις 11.30 το μεσημέρι και μέσω της Ιεράς Οδού, θα καταλήξει στην Πλατεία Συντάγματος όπου θα γίνει και η απονομή μεταλλίων. Από τις 14.30 θα ξεκινήσουν χορευτικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος ενώ στις 17.30 θα ξεκινήσει η μεγάλη Συναυλία Αγάπης με συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών. 
Στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ειρήνης συμμετέχει ο ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθήνας. Την εκδήλωση υποστηρίζουν και συμμετέχουν οι Αθλητικοί Οργανισμοί των Δήμων της Αττικής.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB