spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνέντευξη Πρ.Παυλόπουλου για προεδρικές εκλογές
Συνέντευξη Πρ.Παυλόπουλου για προεδρικές εκλογές PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.01.09
 «Ύστερα και από τα μέτρα που έχουν ληφθεί, η εικόνα των δημοσκοπήσεων έχει ήδη αρχίσει να αντιστρέφεται» διαπιστώνει, σε συνέντευξή του στην Απογευματινή της Κυριακής ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος.

Ερωτηθείς για τη σύνδεση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας το 2010 με πρόωρες εκλογές ο κ. Παυλόπουλος δηλώνει ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να στηρίξει τη δεύτερη θητεία του κ. Παπούλια. Απομένει και το ΠΑΣΟΚ «να ξεκαθαρίσει τη θέση του» επισημαίνει ο υπουργός. Επίσης αναφέρει ότι, «ο κρατικός μεν μηχανισμός είναι έτοιμος όπως οφείλει για κάθε ενδεχόμενο, πλην όμως δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών».

Για την ηγεσία της ΕΛΑΣ επαναλαμβάνει ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της, ενώ για τις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκη λέει ότι είναι απόλυτα αρμονικές και το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων απολύτως οριοθετημένο. Τέλος, σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν πυρήνες της «17Ν» που δεν έχουν συλληφθεί απαντά ότι δεν πρέπει κανείς να επαναπαύεται και ότι «εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB