spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις arrow Διαγωνισμός ΟΠΕ για κατασκευή περιπτέρου σε έκθεση στην Ιταλία
Διαγωνισμός ΟΠΕ για κατασκευή περιπτέρου σε έκθεση στην Ιταλία PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.01.09

Mέχρι τις 15 Ιανουαρίου οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να καταθέτουν προσφορές για την μελέτη και κατασκευή περιπτέρου σε διεθνή έκθεση καλλυντικών που θα πραγματοποιηθεί στην Μπολώνια της Ιταλίας 3-6 Απριλίου 2009.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. έχει γνωστοποιήσει στα ενδιαφερόμενα τεχνικά, διακοσμητικά και κατασκευαστικά γραφεία του εσωτερικού και εξωτερικού, ότι πρόκειται να αναθέσει με το σύστημα της αξιολόγησης των προσφορών την μελέτη-κατασκευή του Ελληνικού περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση Καλλυντικών: COSMOPROF BOLOGNA, Μπολώνια Ιταλίας 3 -6 /04/2009 με δυνατότητα επανάληψης της ίδιας κατασκευής και κατά το 2010.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν στα Γραφεία του ΟΠΕ, Γενικό Πρωτόκολλο, Μαρίνου Αντύπα 86-88, Ηλιούπολη, προμελέτη- προσχέδιο περιπτέρου, προδιαγραφές και δείγματα βασικών υλικών, προσφερόμενο κόστος αναλυτικό και συνολικό και δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2009 στη μια το μεσημέρι.
Τελευταία ανανέωση ( 08.01.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB