spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επέκταση του Τραμ προς τα Νότια Προάστια σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών
Επέκταση του Τραμ προς τα Νότια Προάστια σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.12.08
tram Επέκταση της γραμμής του Τραμ  στα νότια προάστια και συγκεκριμένα προς Αργυρούπολη και Ελληνικό ώστε να υπάρχει σύνδεση του Τραμ με τους υπό κατασκευή σταθμούς του Μετρό στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό σχεδιάζει  το υπουργείο Μεταφορών,  όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη τα αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ και της ΤΡΑΜ ΑΕ στο Ελληνικό.  «Συμφωνήσαμε με το ΥΠΕΧΩΔΕ, η γραμμή του Τραμ από την παραλία, να συνδεθεί με το δίκτυο του Μετρό στα νότια Προάστια, Αργυρούπολη και Ελληνικό. Επομένως η γραμμή του Τραμ θα επεκταθεί και θα γίνει τροφοδοτική του Μετρό, πράγμα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στα νότια προάστια», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Τραμ ΑΕ ετοιμάζει τη μελέτη.

Με τους υπό κατασκευή σταθμούς του Μετρό στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό πρόκειται να συνδεθεί η γραμμή του Τραμ στα νότια Προάστια, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη τα αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ και της ΤΡΑΜ ΑΕ στο Ελληνικό.

«Από την παραλιακή, το τραμ θα τρέχει παράλληλα προς τη Λεωφόρο Αλίμου-μεταξύ της Λ.Αλίμου και του αμαξοστασίου και θα συνδεθεί με την περιοχή της Αργυρούπολης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών.

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB