spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Διαδικτυακή Πύλη απέκτησε ο δήμος Αμαρουσίου
Διαδικτυακή Πύλη απέκτησε ο δήμος Αμαρουσίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.11.08
 «Εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο κοντά στον πολίτη», φιλοδοξεί να βρίσκεται ο δήμος Αμαρουσίου, με τη νέα σύγχρονη Διαδικτυακή Πύλη του δήμου www.maroussi.gr, όπως τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσίασή της.
«Αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την Κοινωνία της Πληροφορίας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργαλείο, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες τόσο του δήμου, όσο και των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και δημιουργούμε μια αδιάκοπη γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας», δήλωσε ο δήμαρχος.
Επίσης, μέσω της διαδικτυακής πύλης του δήμου, «ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζει την άποψή του, αλλά και τις διαφωνίες του, μέσα από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και συζητήσεις».

Όπως αναφέρθηκε δε, από στελέχη του δήμου, «σε πρώτη φάση, θα παρέχονται 94 διαφορετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μέσω των οποίων, θα εξυπηρετούνται πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ θα παρέχεται πλήρης και έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις του δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεών του».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB