spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Eγκαινιάσθηκε ο 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Αργυρούπολης
Eγκαινιάσθηκε ο 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Αργυρούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.11.08

3pstargΠαρουσία του υφυπουργού Oικονομίας και Oικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου, της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνης του τομέα Παιδείας του Κινήματος κας. Αννας Διαμαντοπούλου, του τ.Αντινομάρχη Αθηνών κ. Χάρη Πασβαντίδη και του Δημάρχου Αργυρούπολης κ. Δημήτρη Ευσταθιάδη, όλων των Αντιδημάρχων, των προέδρων των επιχειρήσεων και νομικών προσώπων του δήμου, των επικεφαλής των παρατάξεων «Αναγέννηση» και «Αργυρούπολη πρώτη πόλη», δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου έγιναν την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2008, τα εγκαίνια του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Αργυρούπολης στην οδό Χανίων.

Στην αρχή της τελετής ψάλθηκε αγιασμός και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΙΜΕ κ. Αντ. Αλεξόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην άοκνη προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα του πρότυπου αυτού βρεφονηπιακού σταθμού, ακολούθως ο υφυπουργός κ. Γ. Παπαθανασίου, συνεχάρη το Δήμαρχο και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του σταθμού, η βουλευτής κα Α. Διαμαντοπούλου στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην πρώτη προτεραιότητα που πρέπει πλέον να δίνεται στα θέματα της παιδείας, και ο δήμαρχος κ. Δ. Ευσταθιάδης, που αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στη βοήθεια του υπουργείου για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για την πόλη. Ο κ. Ευσταθιάδης αναφέρθηκε επίσης και στις εργασίες αποπεράτωσης του Α’ Αθλητικού Κέντρου Αργυρούπολης που, όπως ανέφερε, αναμένεται για το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας από τους κ.κ. Γ. Παπαθανασίου και Δ. Ευσταθιάδη και η επίσκεψη στους χώρους του σταθμού που εντυπωσίασαν, και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση προς τιμήν των επισήμων και όλων των παρευρισκόμενων στη μεγάλη και γεμάτη από παιδικά παιχνίδια αυλή του βρεφονηπιακού σταθμού.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB