spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνελήφθη ζευγάρι για διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια
Συνελήφθη ζευγάρι για διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.10.08
Μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή ζευγαριού από τη Σερβία, ενός άνδρα 47 ετών και μιας γυναίκας 42 ετών, που συνελήφθησαν ως μέλη οργανωμένης συμμορίας η οποία εδώ και πολλούς μήνες είχε διαπράξει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, 79 διαρρήξεις σε σπίτια και διαμερίσματα στην περιοχή των νοτίων προαστίων και κυρίως στη Γλυφάδα και την Ηλιούπολη.

Το ζευγάρι μαζί με άλλους συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, από τον Απρίλιο του 2007, νοικίαζαν αυτοκίνητα με τα οποία κινούνταν στα νότια προάστια και όταν εντόπιζαν σπίτια που έλειπαν οι ένοικοί τους, παραβίαζαν τις εισόδους και άρπαζαν όλα τα αντικείμενα αξίας που έβρισκαν μέσα. Η Ασφάλεια είχε συστήσει ομάδες που έστηναν ενέδρες στην περιοχή αποκλειστικά για τη σύλληψη των δραστών και έτσι χθες το απόγευμα εντοπίστηκε το ζευγάρι στη Γλυφάδα και συνελήφθη. Σε μια τσάντα που είχαν μαζί τους και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία, ενώ στο σπίτι όπου διέμεναν είχαν γεμίσει δύο δωμάτια με αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει από διάφορα σπίτια της περιοχής.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11.440 ευρώ, μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλεφωνα, συλλογές νομισμάτων, χρυσές λίρες, γούνες, δερμάτινα μπουφάν και πλήθος άλλων κλοπιμαίων.

Όλα τα κατασχεθέντα φυλάσσονται στην Ασφάλεια για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι κλοπές που έχουν διαπράξει οι δράστες είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB